Звездине даме вицешампионски

Звездине даме вицешампионски

Звездине даме у саставу Мина Гачић, Марица Перишић, Надежда Петровић, Андреа Стојадинов, Теа Тинтор, Дуња Садику, Дуња Вукићевић, Јована Милошевић, Ђурђина Радмиловић и капитен Милица Жабић Екипно првенство Србије завршиле су са вицешампионским звањем. 


Љубитељи врхунског спорта и ове године традиционално испунили су до последњег места трибине храма џудоа, Спортског центра Шумице уживајући у мајсторијама дама на Екипном првенству Србије за жене и квалификацијама у Суперлиги Србије за сезону 2023. 


У Екипном првенству Србије за жене учествовале су одличне екипе Црвене звезде (Београд), Партизана (Београд), Пролетера (Зрењанин), Вождовца (Београд) и Тамиша (Панчево). 


Звездине даме оствариле су убедљиве победе од 5: 0 против Тамиша (Панчево), Партизана (Београд) и Вождовца. У дуелу који је одлучивао о освајачу титуле у изједначеној борби у којој су одлучивале нијансе са одличном екипом Пролетера, на жалост, спортска срећа није била наклоњена девојкама из Љутице Богдана које су овај меч завршиле резултатом 2:3.

Честитке нашим девојкама на још једном врхунском резултату на домаћој такмичарској сцени и вредним одличјима који ће красити богату ризницу

нашег Клуба.


Екипно првенство за жене 2023


ЏК Тамиш – Пролетер Зрењанин

1 – 4

ЏК Вождовац - Партизан

0 – 5

Тамиш – Црвена звезда

0 - 5

Пролетер Зрењанин – Вождовац

4- 1

Партизан - Црвена Звезда

0 – 5

Тамиш Панчево – Вождовац

3 – 2

Пролетер Зрењанин – Партизан

3 - 2

Вождовац – Црвена звезда

0 – 5

Тамиш – Партизан

0 - 5

Пролетер Зрењанин – Црвена Звезда

3 - 2Сличне вести
Последње вести