Звездине даме бронзане на Екипном првенству Србије

Звездине даме бронзане на Екипном првенству Србије

Џудисткиње Црвене звезде обрадовале су све навијаче нашег клуба.На премијерном учешћу на Екипном првенству Србије, црвено беле даме окитиле су се бронзаним одличјем. 

Наша млада екипа предвођена Милицом Николић српском шампионком и петорангираном на светској ранг листи од првог меча противницама су доказале да ће тек израсти у екипу која ће освајати одличја. Николићева као и Ивана Павловић, Јелена Остојић, Емилија Лабовић, Светлана Дакић, Катарина Денић и Теодора Траиловић још једном су на најбољи начин браниле боје наше Црвене звезде. 

-Пресрећне смо јер је ово први пут да смо учествовале. Немамо искуства у екипним такмичењима али смо поносне јер смо као тим одлично функционисале. Наша Милица Николић је после месец дана боравка и припрема у Јапану за Мастерс дошла да буде уз нас и да се бори за наш клуб. То нам је била веома важна подршка и подстрек да будемо што боље -рекла је Светлана Дакић чланица ЏК Црвена звезда. 

Да је квалитет али и време на страни младих дама црвено велог тима јасно говоре резултати. Дуели са Славијом, ОЏК Београдом и Борцем решени су врло "тесним" резултатом. 

- Поносне смо што смо у дуелима са одличним клубовима као што су Славија, ОЏК Београд и Борац увек успевале да будемо на корак од победе. Обећавамо да ћемо већ у наредној сезони ићи бар на степеник више истакла је Светлана Дакић. 

Сличне вести
Последње вести