Звездина школица џудоа у пуном погону

Звездина школица џудоа у пуном погону

Звездина џудо школица ради пуним погоном. Почетак школске године знак је и да се ради у свим Звездиним секцијама враћају на традиционалан распоред. 

Школица у Љутице Богдана у свим узрастним категоријама сваког дана добија нове чланове. Понедељак, среда и петак већ од 18 и 30 тренер Андрија Ђуришић и млади џудисти уче основе нашег олимпијског борилачког спорта. 

Звездин подмладак ( мало старији такмичари) вежба са Андријом Ђуришићем од 19 и 15 сати такође понедељком, средом и петком. 

Искусни млади такмичари ( узраст старијих пионира )  брусе форму такође понедељком средом и петком од 20 15 са тренером Давором Колунџићем. 

Нова Звездина секција на Новом Београду, коју воде тренери Владан Гачић и Милан Николић тренинге држе уторком и четвртком од 19 00 СЦ Интеграл, Булевар Милутина Миланковића 74а ) код Вера) 

Наш тренер Филип Живојиновић, младе Звездине џудисте тренира у секцији на Карабурми у  ОШ Стеван Дукић ( Дантеова 52 ) понедељком и петком од 18:30, док на Дорћолу Звездаши вежбају у СЦ Дјнамик понедељком и средом од 16:00 и 17:00 часова. 

Звездина секција на Врачару тренира понедељком средом и петком од 19 и 30 са тренером Жарком Пајићем. 

Тренер Мирко Познановић тренира Звездаше у Новој Пазови у спортској сали у Цвије Кукоља 156 у Индустријској зони и то младја група (до 10 година) понедељком, средом и петком од 19 сати док је старија група на струњачи сваког дана од понедељка до петка од 20 сати.

Сличне вести
Последње вести