Звездин ветеран Радосав Тепавцевиц на ЕП на корак од медаље

Звездин ветеран Радосав Тепавцевиц на ЕП на корак од медаље

Радосав Тепавчевић на најбољи начин бранио је боје Србије и наше Црвене звезде на Првенству Европе које се од 28. до 31. маја одржало у мађарском  граду Балатонфуреду. После повреде која га је натерала на паузу, одличним мечевима у Мађарској, Тепавчевић је на најбољи начин показао да се вратио у форму. 

-Хоце ме петице- рекао је у даху Радосав Тепавчевић. -После првенства света сада и у Европи остајем без медаље. Ипак ово је велики успех имајући у виду да сам имао дужи паузу.  

О мечевима у Балатонфуреду Тепавчевић каже: 

-У првом колу сам био сам слободан. Рус Игор Зиновкин  био ми је противник у другом. У мечу који је одлучивао о уласку у финале изгубио сам од Француза, сада већ првака Европе Хамеда Керума. Да ме срећа некако није хтела доказ је и меч за бронзу против Аустријанца, Реинлонда Курза, шампиона света и Европе 2014 у коме  можда нисам показао све што могу. 

Када су у питању даљи такмичарски планови Звездин ветеран је јасан: 

-Настављам тамо где сам стао. Најважније је да се сада осећам добро и да могу да несметано тренирам. Ове године је било још једно пето место али већ следеће,  надам се медаљи- рекао је за Звезди сајт Радосав Тепавчевић. 

Сличне вести
Последње вести