Звездин тим одушевио у Сремској Каменици

Звездин тим одушевио у Сремској Каменици

Тим Џудо клуба Црвена звезда одушевио је на првом Првенству Србије за припаднике војске и полиције одржаном у Сремској каменици. Црвено бели тим освојио је укупно пет медаља и то четири златне и једну сребрну. Позлатили су се Катарина Денић ( до 78 кг, МУП РС Криминалистичко полицијска академија), Николаос Смилис ( до 73 кг, МО ВС), Марко Вуковић ( до 100, БИА), Светозар Стајковац ( преко 100 кг, МУП РС Криминалистичко полицијска академија) и Ђорђе Блашковић ( преко 100 кг, МУП РС, Жандармерија Нови Сад). 

Подсетимо, Џудо савез Србије, озваничио је протоколом сарадњу са Министарством унутрашњих послова и Министарством Војске Републике Србије верификујући заједничку мисију и тимски рад на унапређењу српског спорта што је наишло на одушевљење џудока „у униформама“.

-Импресиониран сам што сам део историје,учесник и победник првог такмичења овог типа у џудоу. Честитам Џудо савезу, пре свега председнику Ивану Тодорову, пиониру новог таласа српских џудиста и резултати не изостају– рекао је Марко Вуковић, представник БИА и златни до 100 кг, члан ЏК Црвен звезда. 

Припаднице лепшег пола и овога пута су доказале да су једнако успешне у свим задацима које се поставе пред њих. Катарина Денић и овога пута осветлала је образ Криминалистичко полицијске академије из Београда као и матичног клуба, Црвене звезде. 

-Задовољна сам како сам радила, посебно што сам оба меча решила ипонима. Драго ми је да сам још једном оправдала поверење када је у питању Криминалистичко полицијска академија али и мој матични клуб Црвена звезда. Посебно бих истакла да смо као Академија остварили одличан резултат истакла је Катарина Денић. 

Сличне вести
Последње вести