Звездин подмладак стартује на Светосавском купу

Звездин подмладак стартује на Светосавском купу

Млади Звездини џудисти спремно дочекују почетак нове такмичарске сезоне. После кратког предаха за новогодишње и божићне празнике црвено-бели тим наставио је са радом.

-После кратке новогодишње паузе кренули су тренинзи врло интензивно, а турнир у Новом Саду је свакако прва провера онога што нас очекује у наредном периоду. Деца мењају своје узрасне категорије, тако да ће то бити одлична провера и моћи ћемо да видимо где се налазимо за сва озбиљнија такмичења која нас чекају – изјавио је Давор Колунџић, тренер Ђудо клуба Црвена звезда.

Традиционално, жетва медаља Звездиног тима почиње на такмичењу у Новом Саду, на Светосавском купу у организацији Џудо клуба Славија.

-Ми волимо да идемо у Нови Сад. Тамо је лепа атмосфера, лепа сала и деца воле да иду тамо. Изузетно је добра организација, има много деце и свака медаља која се освоји тамо носи јако велики терет, зато што се јако се тешко осваја медаља у Новом Саду. Ми смо их прошле године имали доста и традиционално тамо освајамо пуно награда, тако да волимо да идемо тамо – додао је Давор Колунџић.

Ана Ђекић, трофејна Звездина џудисткиња и у овој 2017. години очекује одличне резултате.

-Прошле године сам била првакиња државе и учествовала сам на Балканском првенству. Задовољна сам својим успесима и надам се да ћу у овој години остварити још боље резултате – рекла је Ана Ђекић, џудисткиња.

Млади Лука Марић, свим љубитељима џудоа, објаснио је како ће изгледати надметање у Новом Саду, али и шта очекује од такмичарске 2017. године.

Прозову Марић Лука и на пример Никола Вујовић, Црвена Звезда – Партизан, и онда почне борба. Имам пуно медаља, ако освојим у Новом Саду то ће ми бити тринаеста – рекао је Лука Марић.

Сличне вести
Последње вести