​Звездин подмладак без предаха тренира у Љутице Богдана

​Звездин подмладак без предаха тренира у Љутице Богдана

Звездин подмладак као и сваке сезоне, припреме за наставак спортских такмичења, традиционално ће отпочети на Копаонику. Да одмора скоро није би било, сведочи и тренер Андрија Ђуришић, који заједно са тимом стратега, свакодневно ради са најмлађим Звездиним џудистима.

-Џудо је и младима “ушао под кожу” и сем кратког одласка на море или планину, наш подмладак не изостаје и редован овде у нашој сали у Љутице Богдана – био је искрен Андрија Ђуришић.

Традиционално као и сваког августа, црвено бела трофејна екипа 15. ће кренути пут Копаоника.

-Тамо нас очекују базичне припреме које ће за неке бити “ватрено крштење” док ће за друге бити наставак традиције. На Копаонику ћемо кренути са базичним припремама мада ми већ редовно тренирамо како на кондицији тако и на увежбавању технике истакао је Андрија Ђуришић.

На тренинзима у сали у Љутице Богдана, током кратких предаха, они мало старији преиспитују се и рачунају освојене трофеје.

-Била сам део екипе која је узела пехар на Трофеју Београда у Шумицама. Надамо се да ћемо и ове године успети да поновимо успех. Сада се припремамо за предстојећу сезону рекла је млада Теа Јовановић.

За Луку Марића, верни навијачи Црвене звезде добро знају. Млади џудиста нашег тима до сада се окитио медаљама са бројних такмичења.

-Вредно тренирамо пре свега јер волимо џудо и волимо Звезду. Имамо одличне тренере који са нама раде и зато успевамо да освајамо медаље. Настављамо да тренирамо и надамо се да ћемо сви бити још успешнији истакао је Лука Марић.

Овога лета Штефан Цук Јуниор, ће пробити лед и отићи први пут на припреме са својим другарима, џудистима Црвене звезде.

-Волим џудо и надам се да ћу ускоро полагати за жути појас. Ипак до тада морам много да тренирам. Тренер Андрија нам све лепо објашњава тако да нам је све још занимљивије. Срећан сам јер сам на тренингу успео да се први пут попнем уз конопац, све сам бољи и бољи.

Вредно тренира и млади Василије Шекуларац, који ће тек напунити седам година а овог септембра га очекује и полазак у први разред основне школе.

- Сада имам наранџасти појас .Вредно тренирам а мој узор је Немања Мајдов. Волео бих да кад порастем будем као он- рекао је наш Звездаш Василије Шекуларац. 

Сличне вести
Последње вести