Звездин квартет у Тарагони

Звездин квартет у Тарагони

Медитеранске игре у Тарагони и ове године окупиће најбоље такмичаре у џудоу. Звездини првотимци, репрезентативци Србије јуче су отпутовали пут Шпаније са осталим спортистима, члановима олимпијске експедиције. 

Звездин четверац и овога пута јуриша на медаље. Милица Николић ( до 48 кг), Андреа Стојадинов ( до 52 кг), Немања Мајдов ( до 90 кг) и најбољи тренер Европе, Љубиша Мајдов на Играма у Тарагони у националном кимону учиниће све да још једном обрадују Звездине навијаче. Милица Николић бронзана на ЕП у Тел Авиву са осмехом исчекује такмичења у Шпанији. 

-Одлична прилика да одмеримо снаге са  такмичаркама из овог дела света јер као што знате, ово је као мало светско првенство. Биће одлична конкуренција, имајући у виду пријављене такмичаре. Циљ је добро познат рекла је кроз осмех Милица Николић.  

Љубиша Мајдов, отац и тренер актуелног првака света Немање Мајдова, пред полазак био је кратак: 

-О свему ћемо причати 28. на Видовдан -рекао је Љубиша Мајдов.  

Немања Мајдов актуелни светски шампион и други у Европи одговорио је у свој стилу на наше питање -Схалл ње бегин? и кроз осмех наставио -Одлични борци буквално топ 10 ће бити на Медитеранским играма. Одлична прилика за мене. Као и увек идемо да остваримо циљ, једини могући истакао је Немања Мајдов. 

Најмлађа у тиму, наша Андреа Стојадинов истакла је да ће као и увек дати максимум и на овом такмичењу. 

-Не радим у категорији која је моја али то не значи да нећу радити 100 %. Нисам желела да пропустим прилику која ми се пружила - била је искрена Андреа Стојадинов. 

Сличне вести
Последње вести