Звезда победом у вечитом дербију освојила бронзу у Суперлиги

Звезда победом у вечитом дербију освојила бронзу у Суперлиги

Успешна али и изузетно напорна такмичарска година у којој су џудисти нашег клуба остварили историјске резултате, како у појединачној тако и екипној конкуренцији, нису прошле без последица. Премор и повреде на самом крају календарске године утицале су и на резултатски учинак Звездиних првотимаца у најјачем домаћем клупском такмичењу Суперлиге Србије.

Наши џудисти су у Зрењанину овогодишњем граду домаћину Суперлиге Србије у дербију са вечитим ривалима комшијама из Хумске 1 ефектном и убедљивом победом у репасажу од 4:1, успели да освоје бронзано одличје.

-Честитам Џудо Савезу Србије на одличној организацији Суперлиге. Као и сваке године све екипе које су учествовале биле су заиста одличне и уједначене што је одлично за српски џудо. Ова сезона за наш клуб је одлична, историјска али на жалост овога пута премор и повреде биле су јаче од нас самих. Ипак у оном најважнијем мечу успели смо да у вечитом дербију против одличне екипе Партизана покажемо сву Звездину снагу и са 4: 1. освојимо бронзано одличје. Ова медаља је за нас показатељ да и када смо повређени и изморени можемо да остваримо одличан резултат али и мотив да следеће године вратимо трофеј у Љутице Богдана где и припада истакао је Бојан Дошен, капитен ЏК Црвена звезда. 

Сличне вести
Последње вести