Вујко:Честитке Александру Боричићу на реизбору за председника ЦЕВ-а

Вујко:Честитке Александру Боричићу на реизбору за председника ЦЕВ-а

Стојан Вујко председник Управног одбора ЏК Црвена звезда у име нашег клуба и у своје лично име упутио је искрене честитке Александру Боричићу на реизбору за председника Европске одбојкашке конфедерације до 2024. године на изборном, 41. Конгресу, ЦЕВ у Бечу.

-Поводом ваше победе на изборима за председника Европске одбојкашке конфедерације упућујем вам срдачне честитке и најбоље жеље у име Џудо клуба Црвена звезда и у своје лично име. Уверен сам да поверење, које су вам поново указали као и ваше лидерство у ово време изазова, даје снажну вољу да наставите да одбојкашку породицу водите путем успеха и напретка. Ваш поновни избор је најбоље признање вама лично али и читавом српском спорту, српској одбојци и нашој Црвеној звезди -истакао је Стојан Вујко, председник УО ЏК Црвена звезда.

Александар Боричић, председник ЦЕВ и почасни председник ОСС, изабран је још једном за председника Европске одбојкашке конфедерације.

Боричић је на изборном, 41. Конгресу ЦЕВ у хотелу Мериот у Бечу добио нови мандат, и то до 2024. године.Александар Боричић се налази на челу европске одбојкашке конфедерације од 2015. године. Осим тога, други је извршни подпредседник ФИВБ. Александар Боричић између осталих оабвљао је и функцију генералног директора Одбојкашког клуба Црвена звезда, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда од 2001. до 2006. године и председник Управног одбора СД Црвена звезда од 2010. до 2014. године. 

Сличне вести
Последње вести