Владан Гачић на судијском семинару у Мађарској

Владан Гачић на судијском семинару у Мађарској

Владан Гачић пословни директор нашег Клуба и ИЏФ међународни арбитар на судијској и тренерском семинару који се одржава у Ђеру у Мађарској.

Гачић интернационални ИЈФ арбитар као једини представник Џудо савеза Србије учествовао је на овогодишњем судијско тренерском семинару у Маđарској.

Ласло Тот председник Европске џудо уније отворио је семинар док је први човек ИЈФ-а Маријус Визер поздравио учеснике семинара током другог дана рада.

Данијел Ласкау, главни директор судијске организације Интернационалне џудо федерације водио је семинар заједно са осталим члановима ИЈФ судијске организације као и Александр Јацкевич, главни директор судијске организације ЕЈУ.

-Семинар је био обавезан за све националне федерације, чланице ЕЈУ како би могли да делегирају судије у току 2024 године. Одзив је био рекордан, више од 200 учесника. Семинар је протекао у духу објашњења и појашњења досадашњих џудо правила јер је олимпијска година и нема промена и увођења нових правила. Све је било подређено значају едукације тренера, судија као и такмичара што је омогућила ИЈФ академија. Управо је то потребно како би сви јединствено разумели наш спорт -истакао је Владан Гачић.

Комплетан материјал са семинара 


https://refereeusb2024.ijf.org/app/index.html

Приложене фотографије

Сличне вести
Последње вести