Визер честитао Тодорову на врхунским резултатима

Визер честитао Тодорову на врхунским резултатима

Одличне вести стигле су из Будимпеште, из средишта Међународне џудо федерације адресирано на председника Џудо савеза Србије, Ивана Тодорова. 

Писмо су потписали Маријус Визер председник ИЈФ-а, Влад Маринеску, генерални директор ИЈФ-а и Лиса Алан, генерални секретар ИЈФ-а и преносимо га у целости. 

Поштовани председниче Тодоров, 

Драги Иване, 

Упућујемо вам искрене честитке, 

вашим изузетним спортистима и преданим тренерима, на врхунском умећу и изванредним резултатима приказаним на Уппер Аустрија Гран прију 2024 у Линцу протеклог викенда, на коме су успели да се попну на победничко постоље и освоје златно и бронзано одличје. 

Уппер Аустрија Гран при окупио је 528 такмичара из 78 држава, од којих су сви у трци за за бодовима и врхунским достигнућима, припремајући се за дуго очекиване Олимпијске игре у Паризу 2024. године. 

Успеси вашег тима, не само да показују вештину и одлучност, већ и чврсту посвећеност врхунском спорту. 

Док Ваш тим наставља са овим инспиративним путовањем, шаљемо Вам најбоље жеље за даљи успех у припремама за будућа такмичења у оквиру календара Светског џудо тоур-а и у олимпијским квалификацијама.


Да подсетимо на Гран прију у Аустрији овог викенда звање шампионке освојила је Марица Перишић ( до 57 кг) док се Милица Жабић ( преко 78 кг) окитила бронзаним одличјем. Сличне вести
Последње вести