Тодоров разговарао са Орловима у Токију

Тодоров разговарао са Орловима у Токију

Непосредно пред сам почетак највећег планетарног џудо такмичења, Светског првенства за сениоре у Токију, утиске из Јапана са читаоцима нашег сајта поделио је трофејни тренер Љубиша Мајдов.

-Атмосфера је добра, полако се прилагодјавамо на временску зону. Стручни тим репрезентације, после изласка ждребних листи, лагано са такмичарима студира противнике а  потпомогнути са господином Тодоровом, којј је као увек ту да нас осоколи и посаветује -рекао је Љубиша Мајдов, најбољи тренер Европе по избору ЕЈУ. 

Иван Тодоров председник Џудо савеза Србије некада и сам трофејни репрезентативац наше земље, после жреба, са узданицама националног тима, поразговарао је о спортским противницима.

-Разговор са нашим председником Савеза и само његово присуство много значи како нама тренерима а нарочито такмичарима. Искуства са великих такмичења никад доста, ту најмање ситнице одлучују. Такмичари су спремни да дају свој максимум, па помози Боже. Надамо се најбољем, услови које имамо су врхунски на чему дугујемо велику захвалност Џудо савезу Србије на условима који су обезбедјени за цели наш тим. Спортски поздрав свим нашим Звездашима из колевке џудоа –закључио је Љубиша Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести