Тодоров: Празник џудоа у Београду

Тодоров: Празник џудоа у Београду

Поштовани пријатељи,


У Београду се од 05-08. децембра 2023. године одржава Европски Конгрес Националних џудо федерација, на коме ће учешће узети више од две стотине највиших званичника и пријатеља џудо спорта. 


Такође, 09. децембра 2023. године биће одржан Европски сениорски шампионат за клубове, на коме учествују најбољи џудо клубови Европе.


Поред промоције и популаризације џудо спорта у Србији, овај догађај пружа прилику да као добри домаћини на прави начин угостимо наше пријатеље и поштоваоце нашег спорта из целе Европе.


Џудо савез Србије као организатор ових догађаја препознаје прилику да се, у дане трајања догађаја, окупимо као велика џудо породица, да подржимо наше најбоље сениоре и дамо прилику неким младим надама да уживо виде како се представља свој клуб и своја отаџбина.


Са великим задовољством вас позивамо да са представницима вашег Клуба присуствујете својеврсном спектаклу, који за све љубитеље џудо спорта припрема Џудо савез Србије, и тако пружите подршку нашим такмичарима и развоју џудо спорта у Србији.


С поштовањем,

Председник

Доц. др Иван Тодоров

Сличне вести
Последње вести