Тодоров: Џудисти Леотара наставили традицију успеха

Тодоров: Џудисти Леотара наставили традицију успеха

Његова екселенција, Иван Тодоров, однедавно амбасадор Србије у Босни и Херцеговини, посетио град Требиње као прву дестинацију од када је на служби у овој земљи. Тодоров некада трофејни џудо репрезентативац Југославије, и дугогодишњи председник Џудо савеза Србије, није пропустио прилику да посети надалеко познати требињски ЏК Леотар, клуб надалеко познат као прави расадник шампиона.


-Требиње се од 1985. године када сам први пут овде учествовао као репрезентативац на Првенству Балкана много променило и изградило -присетио се Иван Тодоров својих такмичарских дана. -Такође не могу а да не изразим задовољство када видим на татамију оволики број младих џудиста свих узраста који вредно вежбају.

Да се вредно вежба у Џудо клубу Леотар најбоље показују медаље које такмичари освајају на такмичарима како на домаћој тако и на међународној спортској сцени.

-Џудо клуб Леотар је увек имао врхунске такмичаре што наравно произилази из одличне школе коју негујете и то на радост свих љубитеља нашег спорта. За све који прате дешавања у џудоу зна се да је Леотар један од спортских коектива са најбољим резултатима не само у овом времену него и у пероду некадашње државе. Наставили сте традицију успеха- истакао је Тодоров.

Да чланови ЏК Леотар имају изузетне услове за рад и тренинге уверио се и некадашњи трофејни репрезентативац наше земље Иван Тодоров.

-За врхунске резултате свакако је потребна спортска инфраструктура истог ранга. Чињеница је да џудисти Леотара имају све потребне услове за рад и тренирање а они то на најбољи начин враћају, изузетним резултатима.

Његова екселенција Иван Тодоров је са великим задовољством присуствовао тренингу подмлатка ЏК Леотар који је демонстрирао знање и умеће стечено на татамију. После одлично одрађеног тренинга младе џудоке добиле су одличне оцене али и понеки савет од Ивана Тодорова некада нашег трофејног џудо репрезентативца као и заједничка фотографија за успомену.

У оквиру спортског комплекса Џудо клуба Леотар, у присуству Драгана и Митра Мрдића, Тодоров је положио цвеће не спомен плоче џудистима који су дали своје животе у рату од 1992. до 1995. године.


Приложене фотографије

Сличне вести
Последње вести