Свечана академија- уручивање диплома за ученичке појасеве

Свечана академија- уручивање диплома за ученичке појасеве

У медија центру ФК Црвена звезда одржана је традиционална свечана академија нашег клуба. На овогодишњој свечаној академији уручене су дипломе за ученичке појасеве и календар за 2019. Џудо клуба Црвена звезда. 

Младе џудисте и родитеље који су салу  Медија центра стадиона Рајко Митић испунили до последњег места обратио се Бранислав Војиновић, члан УО ЏК Црвена звезда. 

-Желео бих да вам се свима захвалим на великом труду. Свима вама драга децо, драги џудисти али и свима вама поштовани родитељи, јер без вас и вашег залагања не би било ни резултата. Посебну захвалност желим да упутим и нашем почасном председнику, његовој екселенцији Ивану Тодорову амбасадору Србије у Мађарској на визији и чињеници да је увек веровао и радио да данас имамо најјачи клуб на нашим просторима али и шире- истакао је Бранислав Војиновић. 

Бранислав Војиновић младе џудисте и родитеље информисао је о историјским успесима ЏК  Црвена звезда оствареним у протеклој 2018. години и похвалио рад свих тренера у Управе нашег клуба. 

Младим џудистима уручене су дипломе и нови календар нашег клуба а после тога уследила је такодје традиционално заједничка фотографија младих џудиста и првотимаца нашег трофејног клуба.  

Сличне вести
Последње вести