Страхиња Бунчић бронзани на ЕП У 23 у Подгорици

Страхиња Бунчић бронзани на ЕП У 23 у Подгорици

Страхиња Бунчић још једном је обрадовао одличним резултатом на међународној такмичарској сцени. На Европском првенству за млађе сениоре Звездин џудиста и репрезентативац Србије у категорији до 66 килограма освојио је бронзано одличје.

У мечу који је одлучивао о освајачу европске медаље Страхиња није дао простора за маневар свом противнику одличном Белгјианцу Гоургену Алексанјан-у. Бунчић је у меч ушао потпуно спреман да освоји могућност да стане на победничко постоље. Белгијанца је прво техником оучи гари бацио на њазари. У наставку меча сигурно је грабио ка медаљи у захватом, ипоном освојио бронзану медаљу.

На Европском првенству за млађе сениоре у Подгорици, Бунчић је у првом дуеу победио Луигија Брудетија из Италије (њазари). У другом решио је и одличног Петра Задра ( БиХ) одличног борца и увек незгодонг противника такође на њазари. У полуфиналу на жалост губи од одличног Руса Александра Куликовског ипоном. Ипак Страхиња Бунчић је у репасажу на најбољи начин  искористио могућност да дође до европске медаље. У дуелу са Белгијанцем Алексанјан-ом убедљиво, како смо и навикли решава меч и из Подгорице се враћа са бронзаним европским одличјем око врата. 

Четитке Страхињи Бунчићу, тиму и Управи Џудо клуба Црвена Звезда на још једном врхунском резултату на међународној спортској сцени.  

Сличне вести
Последње вести