Стојан Вујко: Честитке Фудбалском клубу Црвена звезда на освајању дупле круне

Стојан Вујко: Честитке Фудбалском клубу Црвена звезда на освајању дупле круне

Стојан Вујко председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда честитао је фудбалерима Црвене звезде на освајању дупле круне после тријумфа над Војводином 2:1 у финалу Купа Србије. 

-Искрене честитке играчима, тренеру, члановима Стручног штаба, Управи клуба на челу са Светозаром Мијаиловићем, председником и Звезданом Терзићем, генералним директором, навијачима и целокупној звездашкој јавности на тријумфу над одличним тимом Војводине и освајање дупле круне, четврте у низу и чак 28. трофејом Купа државе. Звездини фудбалери предвођени Звезданом Терзићем још једном су померили границе успеха и уписали се у историју српског фудбала са седам титула и четири дупле круне у низу-- рекао је Стојан Вујко, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда

Стојан Вујко председник Скупштине СД Црвена звезда, истакао је снагу велике Звездине породице и квалитетног рада у свим нашим клубовима. 

-Звезда је једна и велика а то су у потврдили наши спортисти, настављајући златни низ успеха. Као што сам нашим фудбалерима пожелео пред финале Купа пуно среће у предстојећем спортском изазову, тако и сада желим да им у име читавог Спортског друштва пожелим пуно успеха у сезони пред нама, да обезбеде пласман у групну фазу Лиге шампиона и да се најбољи европски фудбал поново игра на стадиону "Рајко Митић"- истакао је Стојан Вујко председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда.

Сличне вести
Последње вести