Стефан Мајдов шампион Меморијала "Звонко Осмајлић"

Стефан Мајдов шампион Меморијала "Звонко Осмајлић"

Звездини џудисти и овог викенда настављају са врхунским резултатима. На традиционалном Меморијалу Звонко Осмајлић наш Стефан Мајдов окитио се златним одличјем. На Меморијалу Стефан је први пут радио категорију до 90 килограма и учешће завршио освајањем трофеја. 

На путу до победничког постоља Стефан Мајдов је остварио четири победе. Савладао је репрезентативце Црне Горе и друга из репрезентације Ивана Ђукановића.  У полуфиналу је за противника имао репрезентативца  Бугарске. -Одлични мечеви и пре свега бих истакао да сам се добро осећао јер сам радио у новој категорији. Били су то добри мечеви. Неке сам решио тактички али у сваком случају сам задовољан. Издвојио бих мечеве против Ђукановћа и Бореновића који су одлични такмичари и врсни борци.

У борби за злато Мајдов је снаге одмерио са репрезентативцем Србије Бошком Бореновићем.

-Задовољан сам јер је Бошко пре свега квалитетан такмичар. У категорији до 90 је после Немање и Кукоља правио најбоље резултате. Са њим сам овај меч решио у голден скору. Посебно ми је драго јер сам овај резултат остварио на такмичењу које је окупило најбоље борце из ове регије рекао је Стефан Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести