Синиша Михајловић - човек који је победио страх

Синиша Михајловић - човек који је победио страх

Ретки су људи који имају тако испуњен живот какав је имао Синиша Михајловић. Такви људи и када нас напусте, учине да њихови подвизи живе кроз наша сећања.

Постоје људи који су нас попут Михе обасипали радошћу. Синиша је био велики човек и играч, а до краја свог живота и неустрашиви борац. Колико је Михајловић био значајан за све звездаше и целокупну светску фудбалску јавност говори и чињеница да се људи широм света са великим болом опраштају од једног од највећих играча са наших простора. Тешко је присетити се свих радости које нам је подарио током његове прослављене прво играчке, а касније тренерске каријере, али морамо нагласити све оне особине по којима је био посебан. Памтићемо га као рођеног победника и борца у свему – животу и фудбалу, а потом као великодушног, искреног, веселог, атрактивног, озбиљног, креативног, срећног, насмејаног, темперемантног, озбиљног и пажљивог нашег Миху.

Јер када човек са таквом емоцијом, емпатијом и посебном инспирацијом говори о Црвеној звезди као што је то чинио Синиша Михајловић, знате да је цео свој живот дао Звезди са којом је постигао оно чиме се поносимо и чиме ћемо се дичити заувек. Зидови Маракане ће вечно памтити Михину божију левицу, високо дигнуту крагну, трк и осмех. Сјај којим је засијала Црвена звезда у периоду када је Синиша Михајловић играо за наш клуб траје и дан данас. На небу сада пламти вечна звезда баш као што ће вечно остати сећање на Звездиног бомбардера, истинског, правог ратника и вођу.

Сви ми звездаши, од Вуковара где је Миха рођен па све до Рима, знамо да име Синиша значи победа. Тако смо га увек бодрили, са тим га испраћамо.

Стојан Вујко                                                                       Звездан Терзић

председник                                                                          председник

Скупштине СД Црвена звезда                            Управног одбора СД Црвена звезда

Сличне вести
Последње вести