Шекуларац и Зубарев  одушевили Европу

Шекуларац и Зубарев одушевили Европу

Име Џудо клуба Црвена звезда добро је познато на међународној џудо сцени. Врхунски резултати које постижу наши џудисти у свим узрастним категоријама најбоље говоре о квалитету нашег Клуба.

 А да је квалитет друго име џудиста Црвене звезде доказали су млади такмичари Василије Шекуларац и Арсениј Зубарев који су на Џудо кидс кампу у тиму Рустама Орујова освојили звање шампиона Европе на такмичењу у техничким елементима.

-Срећан сам јер нас је Рустам Орујов пре свега изабрао међу свом оцом децом на кампу, међу 1000 џудока. Вероватно зато што смо добро радили технике. На такмичењу смо успели и победили што је и био наш циљ- рекао је Василије Шекуларац

Аресниј Зубарев истиче да је њихова победа, успех читаве Црвена звезде.

-Најбољи смо Клуб не само у сениорској конкуренцији већ и у младим категоријама. Сада смо још једном доказали да је Звездина џудо школа једна од најбољих у Европи- рекао је Зубарев. 

Рустам Орујев је трофени џудиста који је бранио и боје Црвене звезде у Лиги шампиона 2021. и 2022. године.

-Добро сам упознат како радите у Црвеној звезди. Имате изузетно квалитетне џудисте у свим узрастима и управо зато сам и изабрао ваше младе џудоке и добро сам учинио. Били су одлични и још једном сам осетио понос јер сам био део Црвене звезде рекао је Рустем Орујов.

Сличне вести
Последње вести