С поносом представљамо Звездину секцију у Вишњичкој бањи

С поносом представљамо Звездину секцију у Вишњичкој бањи

Џудо клуб Црвена звезда с поносом вам представља нашу секцију у Вишњичкој бањи. Млади џудисти Звездаши тренирају под стручним вођством нашег капитена Бојана Дошена, првотимца Црвене звезде и  трофејног репрезентативца Србије  

Више од 25 девојчица и дечака сваке недеље вредно вежба у ОШ "Милена Павловић- Барили" у Вишњичкој бањи. 

-Када смо се одлучили за секцију овде у Вишњичкој бањи нисмо имали ни једног члана. Ипак сада с поносом могу да кажем да имамо већ велику групу  узраста од четири до десет година која три пута недељно вежба. Број малишана је сваког дана све већи тако да сам више него сигуран да им се џудо свидео и да полако улазе у тајне најлепшег спорта на свету -рекао је за наш сајт Бојан Дошен, тренер секције у Вишњичкој бањи. 

Бојан Дошен истиче одличну сарадњу са руководством школе "Милена Павловић Барили", професорима и родитељима.

-Као што знате почели смо полако са двоје троје деце. Ипак као што кажу добар глас далеко се чује. па су тако по препоруци,  родитељи једни од других чули да се у школи тренира џудо. Деци се свидја наш начин рада што је као резултат дало њих чак 25 у групи што је заиста одличан успех. Ипак за нас је најважније да они вежбају, да се правилно развијају, уче најважније ствари пре свега поштовању и фер плеју, дисциплиини и пре свега да треба бити добар ђак истиче Бојан Дошен. 

Млади Звездини џудисти протеклог викенда учествовали су и на првом такмичењу. У Вршцу су освојили вредне медаље за трофејну Звездину ризницу. Позлатили су се : Вељко Гавриловић, Лазар Вукомановић и Василије Панић. Са сребрним медаљама из Вршца вратили су се Данило Шојановић, Тодор Обрадовић, Страхиња Јанковић, Филип Николић,Богдан Рајовић, Никола Јовић и Вук Милошевић. Бронзана одличја освојили су Маша Милошевић и Андреј Вукојчић. 

-Желели смо да осете како је то учествовати на такмичењу. Од њих 12 сви су освојили медаље. Ипак од спортских резултата је много важније да буду израсту у добре и квалитетне особе, што је наш главни циљ истакао је Бојан Дошен. 

Сличне вести
Последње вести