Репрезентација Бугарске гост Црвене звезде

Репрезентација Бугарске гост Црвене звезде

Мушка сениорска репрезентација Бугарске била је гост Џудо клуба Црвена звезда. У новој Хали нашег Клуба добро позната атмосфера, одлично расположење и велики и напоран тренинг. Ипак осмех на лицима гостију из Бугарске као и Звездиних првотимаца стално је присутан. 

За wеб страницу Џудо клуба Црвена звезда утиске је поделио Ивајло Иванов, бугарски олимпијац и освајач медаља на великим међународним такмичењима. Ивајло је био и члан Црвене звезде у оквиру такмичења Лиге шампиона 2018. У Букурешту. 

- Сви се добро познајемо, много пре него што сам дошао у Звезду, сви смо пријатељи одавно. Тренирао сам са Звездом, али нисам био гост, као сада.Први пут сам дошао у Србију 2008. или 2009. године рекао је Ивајло Иванов. 

О новој Звездиној Хали, бугарски олимпијац није штедео похвале. 

-Хала је супер, имате одличне услове а самим тим и ја о наша репрезентација. Овакав вид сарадње је одличан јер смо близу, на само 400 километара. Тренираћемо овде три дана и још једном желим да захвалим на одличним условима које сте нам пружили. Ово је супер не само за мене већ и за читав тим јер имамо одличне спаринг партнере, различитих стилова i то је оно што нам i треба у овом периоду рада. 

После боравка у Београду, бугарске репрезентативце као и Звездине првотимце очекују изазови на међунaродној џудо сцени. -

-Очекује ме Гран Слем у Бакуу, а затим и Европско првенство. Наравно одлазак у Париз је главни циљ -истакао је Ивајло Иванов. 

Сличне вести
Последње вести