Промовисан календар Спортског друштва Црвена звезда -Заједно до врха

Промовисан календар Спортског друштва Црвена звезда -Заједно до врха

Традиционални новогодишњи коктел и промоција званичног календара СД Црвена звезда за 2018. годину, под називом „Заједно до врха“ одржана је у спортској дворани Спортског друштва Црвена звезда.

У великој сали Спортског друштва у Љутице Богдана 2 а окупио се велики броја спортиста Црвене звезде, чланова млађих категорија наших клубова, легендарних спортиста. Традиционалној промоцији календара присуствовали су и чланови Управног одбора СД Црвена звезда, чланови руководстава клубова, представници медија и бројни пријатељи и Звездаши.

Председник Скупштине СД Црвена звезда проф. др Петар Шкундрић, председник Управног одбора Иван Тодоров, потпредседник Управног одбора и председник Кошаркашког клуба Црвена звезда др Небојша Човић, чланови Управног одбора Ана Аврамовић, Анђелка Вукмировић Радуловић, Горан Голе, Бојан Димић, Дејан Стаматовић, Игор Милојевић, генерални секретар СД Црвена звезда, Александар Боричић, председник ЦЕВ-а, Драган Џајић, почасни председник ФК Црвена звезда, Светозар Мијаиловић, председник ФК Црвена звезда, проф. др Миљко Ристић, члан УО ФК Црвена звезда, Виктор Јеленић, председник ВК Црвена звезда, Мирослав Поповић, председник савета СД Црвена звезда, Давор Ристовић, директор КК Црвена звезда, Стеван Стојановић, легенда Црвене звезде и Саша Влаисављевић уручили су представницима клубова званични календар СД Црвена звезда за 2018. годину под називом „Заједно до врха“.

На почетку традиционалног дружења присутне је поздравио и пожелео све најлепше у Новој години председник Скуштине СД Црвена звезда проф. др Петар Шкундрић.

проф. др Петар Шкундрић председник СД Црвена Звезда: Драги Звездаши. Изузетно сам почаствован, што могу да Вас поздравим у име СД “Црвена Звезда”, да поздравим најбоље, најлепше, највредније што спорт, спортска култура данас у Србији има. Желим да изразим свима вама, велику захвалност за резултате које сте постигли у овој години. Није мало 37 титула, или у полусезони освојених првих места. Посебна вредност Црвене Звезде је што шири спорску културу, једну посебну енергију, и велику радост, која “греје” највећи део грађана не смао Србије, већ и региона, па и широм света. Огроман број људи је на овај или онај начин припраник, навијач или симпатизер Црвене Звезде. Желимо да са вама, са нашим спонзорима, и следеће године будемо “Заједно до врха”, да освојимо 2018. све оно што објективно Звезда може да освоји. То никада није мало, а нама никада није доста. Наша боја је препознатљива. Најлепша од свих боја. Она је боја радости, слободе, посебних емоција која оплемењује свуда где се појави где се нађе. Од најмлађих до најстаријих. Овде имамо генерације које су у назад 50 година, стваракле Црвену Звезду и проносили славу и сјај Црвене Звезде. Имамо најмлађе, који су на почетку своје каријере, који на исти начин то чине. Желим да се захвалим нашим спонзорима, Тиквешу и БИП-у, зато што заједно са нама желе да остварујемо у једном посебном синергизму, и најлепше спортске и пословне резултате. Њима велика захвалност. Желим вам све најлепше. Добро здравље, личну срећу и много, много, радости да донесете себи и свима који воле и навијају за Црвену Звезду. За Звезду, „Заједно до врха“, живели.

Након тога Милица Николић, џудисткиња Црвене звезде, прочитала је новогодишњу честитку у име свих спортиста нашег спортског друштва.

Милица Николић, џудисткиња Црвене звезде: Драги Звездаши! Успех је добити оно што желимо. Срећа је желети оно што добијемо. Када знамо шта желимо и желимо то довољно снажно, увек пронађемо начин да то и остваримо. Ми спортисти Звезде, желимо да у 2018. години, будемо и храбри и пажљиви, када нешто пожелимо, јер када имамо жељу, ода смо на пола пута ка испуњењу. Зато данас пожелимо једни другима љубав и срећи и успех. Успех су нове победе, трофеји и титуле. Успех је да наставимо да следимо нашу Звезду водиљу. Ми у Звезду знамо како се побеђује, како се освајају трофеји, јер нам је циљ и сан попети се “Заједно до врха”. Драги Звездаши! Срећну нову 2018. годину, желимо вам од срца што у ритму вечних Звездунух снова куца, “Заједно до врха”

У календару „Заједно до врха“, који је објављен уз подршку БИП-а и Тиквеша, партнера СД Црвена звезда, нашег Фудбалског и Кошаркашког клуба, налази се 158 фотографија које су овековечиле успехе из протекле 2017. године.

Промоција календара СД Црвена звезда 2018 Заједно до врха 

Сличне вести
Последње вести