Председник ЕЏУ посетио Звезду, вицешампионе Европе

Председник ЕЏУ посетио Звезду, вицешампионе Европе

Уважени гост и висока званица председник ЕЏУ др Lасло Тот током радне посете Београду током које је имао значајне састанке са министром спорта у Vлади Републике Србије, Зораном Гајићем као и челним људима Олимпијског комитета Србије Жарком Зечевићем потпредседником ОКС и Ђорђем Vишацким, генералним секретаром и Иваном Тодоровим, првим човеком ЏСС, посетио је још једну врло важну адресу на џудо мапи света, нову халу у Љутице Богдана, нови дом џудиста Cрвене звезде. Председник Европске џудо уније Др Lасло Тот није крио одушевљење оним што је имао прилике да види, ново модерно здање, дојо о каквом спортисти сањају и чиненица да Звездине џудоке у свим узрастима имају 24 часа дневно на располагању две модерне спортске хале као и све пратеће садржаје.

У изузетно пријатељском разговору са џудистима Cрвене звезде и Иваном Тодоровим председником ЏСС, др Lасла Тота, председника ЕЏУ информисали су о току припрема за предстојећа такмичења.

Џудисти Cрвене звезде ће бити домаћини такмичења Lига шампиона које ће у београдској Штарк арени окупити најбоље клубове Европе међу којима је наш, српски клуб Cрвена звезда лидер на табели.

Сличне вести
Последње вести