Одржан жреб за Европско клупско првенство у Београду

Одржан жреб за Европско клупско првенство у Београду

Познати су први противници учесницима Европског клупског првенства -Лиге шампиона. У официјелном хотелу Зира одржан је жреб, а домаћин, председник Џудо савеза Србије,  Иван Тодоров поздравио је уважене званице, шефове делегација и тренере.

-Даме и господо, част ми је да вас поздравим испред Џудо Савеза Србије и у име Џудо клуба Црвена Звезда који учествује у организацији овог тамичења. Желим да се захвалим Европској џудо унији која нам је дала поверење да организујемо овако велико такмичење у Србији. Свима желим добродошлицу и надам се да ћемо бити добри домаћини. Захваљујем се на пажњи и желим да а Европском екипном такмичењу победи најбољи и да сви уживамо уврхунском џудоу у  хали „Александар Николић“ у Београду истакао је Иван Тодоров. 

Вољом жреба џудисти Црвене звезде у првом колу снаге ће одмерити са Чили Моранж (Француска). Раковици први противник ће бити Валенсија док ће Кинезис на европској премијери имати први меч са екипом Лајпцга. Код дама Славија ће одмерити снаге са Јавара Невом (Русија),  ОЏК Београд са СГС јудо док ће Борац противника имати у тиму Висбадена. 

Сличне вести
Последње вести