Њ.Е. Александра Ковач уприличила пријем за Звездине џудисте

Њ.Е. Александра Ковач уприличила пријем за Звездине џудисте

Амбасадорка Србије у Jапану, Њ.Е. Александра Ковач, примила је делегацију Џудо клуба Црвена звезда која се налази у Токију на припремама, за предстојећа спортска такмичења.

Пријем је уприличен за спортску екпедицију у саставу Надежда Петровић, Марица Перишић, Теа Тинтор, Милица Жабић, Страхиња Бунчић, Филип Јовановић, Бајсангур Багајев и Бојан Дошен, Владимир Јовичић, шеф Стручног штаба и Никола Николић, спортски директор нашег Клуба, као и новог стручњака у редовима црвено белог тима, Јапанца Шинтароу Чихару.

 Њ.Е. Александра Ковач органанизацијом пријема указала је велико интересовање и поштовање за Звездине џудисте који у националном кимону на најбољи начин представљају Србију у свету. Уједно црвено бела трофејна екипа може се похвалити и врхунским резултатима када су у питању клупска достигнућа. Звезда је актуелни број 1 на клупској ранг листи Европске џудо уније а у децембру ове године очекује их у Београду Лига шампиона где ће наши џудисти сасвим сигурно јуришати на златно одличје и толико жељену титулу шампиона.

Подршка Њ.Е. Александре Ковач, српским репрезентативцима и Звездиним првотимцима, у далеком Јапану, у древној колевци џудоа, током припрема за предстојеће спортске изазове сасвим сигурно је злата вредна.

 

Сличне вести
Последње вести