Немања Мајдов вицешампион Медитерана

Немања Мајдов вицешампион Медитерана

У конкуренцији такмичара са три континента, наш Немања Мајдов, актуелни светски прваки и сребрни са ЕП у Тел Авиву, са Медитеранских игара у Тарагони враћа се са још једним вредним одличјем. Из Шпаније, Мајдов се враћа са сребрном медаљом.

- Поздрав из Шпаније свим љубитељима џудоа а посебно мојим Звездашима, пре свега са добрим вестима и још једном вредном медаљом. Ово је сребро са мојих првих Медитеранских Игара. Био је то напоран дан, тешки борци, велика медаља. Победио сам Бразилца и Руса који наступају под заставом Либана и Грчке. У финалу сам заустављен од Грузијца који ради за домаћине, Шпанце.

Иако је два пута бацио домаћег борца у финалном мечу, актуелни светски првак није желео да коментарише судијске одлуке.

-Извукли најбоље сто се могло односно што је било могуће. Идемо даље, свакако сјајан резултат, још једна велика медаља у мојој ризници, држимо континуитет са резултатима ове године, а најбоље и најбитније тек долази-рекао је за наш сајт Немања Мајдов.

Најбољи тренер Европе и креатор успеха актуелног светског првака Немање Мајдова, Љубиша после освајања сребрне медаље је рекао:

-Све је у реду. Судијске одлуке нећу коментарисати остављам их џудо зналцима, задовољан сам идемо даље -истакао је Љубиша Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести