Немања Мајдов се успешно опоравља и поручује: Нема стајања бићемо само јачи

Немања Мајдов се успешно опоравља и поручује: Нема стајања бићемо само јачи

Немања Мајдов наш трофејни џудиста и првотимац Џудо клуба Црвена звезда током борбе за историјски резултат нашег клуба за у Лиги шампиона задобио је повреду колена. У  болници С-тетик у Бањалуци успешно је обављена интервенција на колену које повредио минулог викенда у Букурешту.  Свим љубитељима џудоа и навијачима,  српски шампион обратио се и преко интернет странице нашег клуба. 

-Драги пријатељи,  Човек који ме већ годинама врача у живот,  мој Доца, др Јаковљевић је применио најновију методу у ортопедији такозвани, "Липогемс". Тачније аплициране су ми моје властите матичне ћелије заједно са мојом крвном плазмом (ПРП) у пукнуте лигаменте кољена. Мали проблем је био то што се те матичне ћелије ваде из масног ткива са стомака, па је ту било повуци -потегни- рекао је кроз осмех Немања Мајдов и наставио-

-Чињеница је да ја имам само  3.7% процената масти у целом телу, али је наш др Јовић ипак успео извући, сасвим довољно да би се успешно аплицирале на право место. Сада ми предстоји опоравак, који ће трајати сигурно пар месеци. У медјувремену нећемо стајати вец ћемо напредовати у другим сегментима, јер из овога ћемо изаћи сигурно јачи, као и увек до сада -закључио је Немања Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести