Наша Ана Ђекић најуспешнија такмичарка на Првенству Србије за пионире

Наша Ана Ђекић најуспешнија такмичарка на Првенству Србије за пионире

Звездине младе џудоке опет су нас обрадовале сјајним резултатима. На Првенству Србије за млађе пионире у Пожаревцу Ана Ђекић ( до 52 кг)  остварила је врхунски резултат. Уз златну медаљу и наслов шампиона државе, Ђекићева је освојила и наслов најуспешније такмичарке првенства. Уз Ану Ђекић блистали су и Жељко Шипчић ( до 42 кг) и Марија Церовић ( до 56 кг) који су се из Пожаревца вратили са бронзаним медаљама. 

Млада Ана Ђекић одушевила је све љубитеље џудоа на Првенству Србије за млађе пионире. У четири меча остварила је исто толико победа и то све ипонима. Њена учи мата за 10 :0 дигла је читаву салу на ноге и измамила громогласан аплауз. Други меч решила је у партеру. У полуфиналу Ана Ђекић, млада Звездина џудока противницу је савладала хараи гоши техником, док је злато изборила коши гурумом.  

-Изузетно смо задовољни резултатима и свим освајачима медаља желим да честитам на одличном успеху. Можда би број одличја био већи да већину такмичара није покосио вирус. Ипак најважније је да су они ту са нама на татамију и да ћемо већ за наредно такмичење бити спремни за нове победе. Још једном честитке Ани, Жељку и Марији - истакао је Давор Колунџић, тренер ЏК Црвена звезда.    

Сличне вести
Последње вести