​Милица Николић пробија лед на ЕП у Тел Авиву

​Милица Николић пробија лед на ЕП у Тел Авиву

Питање првих противника Звездиним првотимцима и репрезентативцима Србије на Европском првенству за млађе сениоре чији је домаћин Тел Авив ( од 11 до 13. новембра) више није непознаница.

Милица Николић прва излази на татами да одбрани титулу освојену минуле године у Братислави. Вољом жреба снаге ће одмерити прво са Мариом Дидерот из Португала. Страхиња Бунчић ( до 66 кг) у првом колу сусрешће се са Лукасом Венеколдом (Немачка). Милана Бунчића у конкуренцији до 73 килограма очекује Румун Александру Раицу. Милана Николића у истој тежинској категорији очекује Фаган Гулузада (Азербејџан). Стефану Мајдову ( до 81 кг) први противник биће Естонац Кристофер Клен Каљулаид док ће његов брат Немања у категорији до 90 килограма снаге одмерити са домаћом јудоком, Кохман Ли.

Звездине првотимце на овом такмичењу воде тренери Андрија Ђуришић и Љубиша Мајдов.

-Милица отвара такмичење. Када је у питају жреб, посматрамо га само као план по коме се такмичимо, јер да би се остварили врхунски резултати потребно је сваког победити. Најважније је да су сви здрави, добро се осећају и жељни борбе. Наше амбиције су познате али до сваког циља као и увек идемо корак по корак истакао је Андрија Ђуришић, спортски директор ЏК Црвена звезда. 

Сличне вести
Последње вести