Милица Николић бронзана на ГП у Будимпешти

Милица Николић бронзана на ГП у Будимпешти

Још један врхунски резултат Милице Николић на међународној спортској сцени. Николићева, најбоља српска џудисткиња и европска шампионка ( У23 ) освојила је бронзано одличје на још једном такмичењу у оквиру ИЈФ светског тура-Гран прију у Будимпешти.

-Задовољна сам резултатом. Увек прија када се са великог спортског такмичења вратите са медаљом. То је циљ коме тежите. То је оно зашто и тренирамо и спремамо се свакога дана у години -рекла је кроз осмех Милица Николић, репрезентативка Србије.

Николићева је одлично је почела учешће на ГП у престоници Мађарске. Лед је пробила победом над Мелани Клемент из Француске, које се љубитељи џудоа сећају и са Европског купа „Србија опена“ 2015. године када је и тријумфовала. Николићева је у потпуности прочитала узданицу триколора и на њазари победила у дуелу са трофејном француском јудоком. У другом мечу одлична Јапанка Енро Хироми нашла је решење за српску трофејну узданицу. Ипак у борби која је одличивала о носиоцу бронзаног одличја,Николићева је одмерила снаге са домаћом такмичарком, Реком Пуп. Николићева је још једном показала психичку стабилност и несумњиви квалитет.

-Бацила сам је на јуко и њазари. Она је одлична такмичарка и још треба имати у виду да је била на домаћем терену. Наравно да нисам желела да се кући враћам без медаље и успела сам. Бацила сам је на сеои наге а после и на коши гуруму и бронза ми је била око врата. Заиста сам задовољна али ово је тек почетак закључила је Милица Николић. 

Сличне вести
Последње вести