Милица на корак до медаље на Гран прију у Тел Авиву

Милица на корак до медаље на Гран прију у Тел Авиву

Милица Николић наша трофејна џудисткиња одлично је почела ову 2020. годину. На Гран прију у Тел Авиву, Николићева је била на корак до медаље.

Одлично је Милица почела учешће на првом овогодишњем такмичењу у оквиру елитног такмичења- Њорлд Јудо Тоур-а. Одличну Италијанку Франческу Ђорда савладала је максималним резултатом 10:0. Бразилку Наталију Бригида бацила је прво на њазари а затим и на ипон. Истим резултатом најбоља српска џудисткиња савладала је и Еву Черновицки из Мађарске. Одличан низ победа Николићеве у Тел Авиву, на жалост, у полуфиналу, прекинула је Францускиња Ширин Боукли. У репасажу, у првом мечу у финалном блоку првог такмичарског дана Гран прија у Тел Авиву, наша репрезентативка снаге је одмерила са Тугче Бедер из Турске. У дуелу који је одлучивао о бронзаној медаљи, овога пута спортска срећа није била наклоњена Николићевој.

-Остаје жал за медаљом. Милица је после дужег времена одрадила турнир на светском нивоу и победила озбиљне такмичарке -рекао је Никола Николић, спортски директор ЏК Црвена звезда. –У мечу за бронзу, у скоро добијеном мечу, у коме је водила на два схидоа, тренутак непажње и изгубила је медаљу. Све у свему био је ово одличан Миличин наступ. Надамо се још бољим резултатима јер је тек почетак године

Сличне вести
Последње вести