Марица Перишић шампионски на Гран прију  у Загребу

Марица Перишић шампионски на Гран прију у Загребу

Марица- Царица, још једном је Звездина џудисткиња и репрезентативка Србије показала да припада врху међународне џудо сцене. На Гран прију у Загребу, Перишићева је доминирала и сасвим заслужено освојила златно одличје у конкуренцији до 57 килограма. Браво Марице и честитке целом тиму ЏК Црвена звезда !

Марица Перишић је освојила своју прву Гран при медаљу и то ону златног сјаја. После злата на ГС у Тбилисију када је допринела да Србија у генералном пласману буде друга одмах после домаћина, и сада у Загребу још једном је јасно показала решеност, демонстрирајући изузетну храброст и вештину на татамију. 

На Гран прију у Загребу још једном је показала да сваком такмичењу приступа са јасним циљем а то се одлично видело у мечевима на путу до финала. Победе над Туркињом Хасрет Боскурт, Анђелом Самарџић (БиХ) и Џесиком Лимом (Бразил), да би низ наставила и у полуфиналу у дуелу са Полином Штарке (Немачка) и Италијанком Вероником Тониоло за златно одличје.  

Марица Перишић још једном је показала изузетан џудо али и огромну жељу за успехом и посвећеност која је резултирала шампионским звањем.

Приложене фотографије

Сличне вести
Последње вести