Макрон уз Ватерполо и Џудо клуб Црвена звезда

Макрон уз Ватерполо и Џудо клуб Црвена звезда

Спортско друштво Црвена звезда односно Ватерполо и Џудо клуб, од данас су богатији за још једног спортског пријатеља. У медија центру СД Црвена звезда у Љутице Богдана, представници Ватерполо кл и Џудо клуба Црвена звезда потписали су уговор са компанијом Макрон и Елит Академијом.

-Драго ми је да могу да вас поздравим испред Спортског друштва Црвена звезда на свечаном потписивању уговора измедју светски познатог бренда Макрон и Елите Академије. Поносан сам из два разлога јер од када се Макрон појавио у Звезди односно у Фудбалском клубу, они бележе само успехе и ушли су у другу димензију спорта коју давно нисмо имали прилике да видимо. Поздравио бих наше спортске пријатеље Јелену и Мишу који су својим личним залагањем учинили да Спортско друштво Црвена звезда убудуће има прагматичну и делотворну улогу а то је омогућавање спонзорских уговора везаних за опрему. У данашње време када је јако тешко нарочито мањим спортовима да такмичарима омогуће да се надмећу у квалитетној опреми каква је Макрон. Свима нама који смо у спорту сасвим је јасно колико оваква подршка значи и то у свим узрастним категоријама. Макрон у потпуности одговара имену у реномеу Црвене звезде- истакао је Игор Милојевић, генерални секретар СД Црвена звезда.

Јелена Павићевић истакла је испред Компаније Макрон да јој је задовољство да после Фудбалског клуба, успостављају сарадњу и са Ватерполо и Џудо клубо Црвена звезда.

-Ми смо заступници и дистрибутери Макрона за Србију и Црну Гору и велика ми је част да сада радимо и са Ватерполом и Џудо клубом а познато вам је да већ радимо са Фудбалским клубом. Надам се да ћемо имати лепу сарадњу и да ћемо бити задовољни обострано. Ускоро очекујемо и отварање специјализоване продавнице који ће се налазити у склопу Спортског друштва, где ће деца моћи да се развијају у нашој Академији и купују опрему по специјалним ценама истакла је Јелена Павићевић.

За врхунске резултате уз велики рад, тренинг и одрицање потребна је и психолошка припрема. На том подручју једна од водећих кућа је и Елит академија из Италије.

-Елит Академија се бави обуком пословних вештина и уноса позитивности у радну атмосферу. Посебан део наше Академије бави се спортским ментал коучингом. Сведоци смо да смо у претходним генерацијама имали доста добрих резултата али и пропуста. Најчешће из немогућности да испунимо оно за шта смо се спремали. Један од аспеката на коме треба радити је тај психолошки и који је саставни део свих врхунских резултата. Радећи са њима као што радимо са врхунским менаџерима у компанијама и развоју предузетништва у Србији и Балкану стварајући врхунске спортисте, ми стварамо и врхунске људе и пример млађим генерација. То значи да смо на заједничком задатку са Спортски друштвом Црвена звезда, Ватерполо и Џудо и Фудбалским клубом као и свим осталим који желе да нам се придруже и да заједно радимо на томе да будућим генерацијама припремимо и тај део који је можда нама недостајао за још боље резултате -рекао је Миша Павићевић, директор Елит Академије.

Џудо клуб Црвена звезда који већ годинама постиже врхунске резултате у свим узрастним категоријама ове године ће настојати да освоји један трофеј који недостаје у богатој клупској ризници -трофеј клупског шампиона Европе.

-Поносан сам што смо чланови једне овако велике породице као што је Црвена звезда иако смо мали спорт правимо велике резултате. Уз помоћ ових дивних људи којима желим да се захвалим на досадашњој изузетној подршци. Надам се да ћемо уз нове партнере правити још боље резултате. Ове године нас очекује нас Европско клупско првенство Лига Шампиона где идемо на освајање титуле рекао је Владан Гачић, генерални секретар ЏК Црвена звезда. 

Сличне вести
Последње вести