Копаоник и ове године чека Зведаше

Копаоник и ове године чека Зведаше

За младе Звездине џудисте нема одмора. Летња бесплатна џудо школа нашег клуба, током распуста окупља све заинтересоване који би желели да науче и опробају се у олимпијском борилачком спорту. Уз ове тренинге који се одржавају у нашој секцији у СЦ Врачар, сваког понедељка, среде и петка од 19 и 30, Звездина такмичарска група увелико је већ почела са тренинзима у спортској хали СД Црвена звезда у Љутице Богдана 1а.  

-Ово је наш устаљени план већ годинама који и ове сезоне настављамо. У јулу, у фокусу су биле припреме за Балканско првенство а сада настављамо са радом јер нас очекује боравак на Копаонику. Хотел Јуниор је сада већ традиционално база Звездиних џудиста- рекао је Давор Колунџић, тренер ЏК Црвена звезда. 

Од 12. августа црвено бела екипа сели се у хотел Јуниор на Копаонику. 

-Не мењамо место јер у Јуниору имамо одличне услове. Заиста смо презадовољни сарадњом и зато смо и ове сезоне одличили да наше летње припреме одржимо на Копаонику. Такмичарски распоред од јесени је изузетно захтеван и зато као и увек потребно је да се одлично припремимо за све што нас очекује -истакао је Давор Колунџић. 

Сличне вести
Последње вести