Компанија „Дата -Дривен Лаб“ постала спонзор Џудо клуба Црвена звезда

Компанија „Дата -Дривен Лаб“ постала спонзор Џудо клуба Црвена звезда

Компанија „Дата- Дривен Лаб“ постала спонзор Џудо клуба Црвена звезда

Добро дошли у Црвено-Бели клуб!

Компанија „Дата- Дривен Лаб“ потписала Уговор са Џудо клубом Црвена звезда о спонзорству. Потписе на Уговор који ће важити три године, 16. августа 2022. ставили су главни извршни директор „Дата- Дривен Лаб“ Евгениј Атаманчук и директор ЏК Црвена звезда, Милан Вујко.

-Партнерство са спортским клубовима из Србије за нас је нешто што је више од обичног маркетинга, то је део политике социјалне одговорности, коју спроводи компанија. За нас спорт је одраз одлучности, издржљивости, пожртвовања и тежње ка победи. Сигуран сам да ће наш допринос развоју српског спорта створити нове могућности и проширити видике за будуће победнике светских такмичења и олимпијске шампионе“ – изјавио је главни извршни директор „Дата -Дривен Лаб“ Евгениј Атаманчук.

Приликом потписивања Евгениј Атаманчук скренуо је пажњу на то да избор врсте спорта није случајан.

-Некада сам и сам тренирао џудо и сматрам тај спорт за један од најатрактивнијих у олимпијском програму. Морам рећи да многи џудо доживљавају не као само спорт, већ као уметност, систем вредности и начин живота. Запослени „Дата- Дривен Лаб“-у у свом раду такође негују низ принципа, а за неке од њих је могуће рећи да су спортски, па зато нам је битно да наши партнери деле са нама исту филозофију и исте вредности, којима се и ми водимо-, рекао је Евгениј Атаманчук.

Милан Вујко, директор ЏК Црвена звезда истакао је важност сарадње између „Дата- Дривен Лаб“-а и нашег трофејног џудо клуба.

-За нас је велика част што смо добили спонзорску подршку од компаније „Дата- Дривен Лаб“-а. За предстојећу сезону имамо врло амбициозне планове, а то је да одбранимо наше националне титуле првака како у мушкој, тако и у женској конкуренцији. На међународном плану желимо, напокон, да освојимо Лигу шампиона са мушком екипом, те да по први пут уђемо у Лигу Европе са женским тимом. У индивидуалним категоријама наставићемо традицију освајања највиших признања на великим такмичењима. Сигурни смо да ће партнерство са „Дата -Дривен Лаб“-ом пружити помоћ у реализацији горе поменутих намера, и даће то побољшати квалитет наших припрема, а самим тим и учешћа у међународним такмичењима – сматра директор Џудо клуба Црвена звезда Милан Вујко. 

Сличне вести
Последње вести