Јахорина -база шампиона

Јахорина -база шампиона

Звездини првотимци настављају по плану. На Јахорини, олимпијској лепотици, у току су двонедељне базичне припреме.

О условима на Јахорини где Црвено бели брусе форму, трофејни репрезентативац Србије и првотимац Црвене звезде Немања Мајдов каже:

– Имамо заиста одлична услове за рад овде. Захваљујемо се Црвеној звезди која нам је омогућила ове припреме, као и наравно нашим домаћинима, хотелу “Бистрица” и вили “Ледена краљица”.

Свеж планински ваздух и идеални услови за тренирање, одличан су предуслов за предстојећа велика међународна надметања, која очекују наше првотимце у националном кимону у наставку 2017. године. Пре свега за сениоре то су Светско у Будимпешти и Европско првенство за јуниоре у Марибору.

– Атмосфера је одлична. Читава екипа јако тренира и сви смо расположени за велике напоре. Тренирамо два пута дневно, по три сата ујутру и увече, наравно под командном палицом нашег Доцтореа, Љубише Мајдова. Све је усмерено ка нашим циљевима и желимо најбољу форму за Светско првенство у Будимпешти. Уколико се сложе све коцкице и буде Божја воља, циљам титулу светског првака -рекао је за сајт Црвене звезде наш Немања Мајдов. -Амбиције наших јуниора су такође висока. Ту су и наша клупска такмичења са Црвеном звездом. Ове године бранимо титулу шампиона Суперлиге Србије и нападамо Лигу шампиона у Португалу-истакао је Немања Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести