​Градоначелник Синиша Мали: Град ће помоћи џудистима клуба Црвена звезда

​Градоначелник Синиша Мали: Град ће помоћи џудистима клуба Црвена звезда

Градоначелник Београда Синиша Мали примио је данас џудисте Црвене звезде који су освојили бронзану медаљу на Европском клупском првенству у Холандији и обећао помоћ да се нађе локација да клуб направи своје просторије.

- Велико ми је задовољство што сам данас имао прилику да угостим чланове спортског Џудо клуба Црвена звезда који је на шампионату Европе освојио треће место – истакао је Синиша Мали и додао да су џудисти Црвене звезде остварили најбољи резултат свих времена у историји џудо спорта у Србији.

Политика Града Београда је, навео је градоначелник, да се већа пажња обрати на „мале спортове”, да се они омасове, те да се свој деци која се баве џудом, аикидом, теквондом омогуће бољи услови за тренинг.

- Посебно ми је драго што су ови момци остварили успех који од њих нико није очекивао, а раде у просторијама које су изнајмљене. Град ће помоћи да се нађе локација да Џудо клуб Црвена звезда направи своје просторије – рекао је Синиша Мали и додао да тај клуб не тражи од града Београда да финансира њихове просторије, већ им само треба локација, па ће им Градска управа помоћи да је нађу.

Капитен клуба Бојан Дошен захвалио се градоначелнику на пријему, и изразио наду да ће у скорој будућности направити још великих резултата, те да ће бити још сличних пријема.

Сличне вести
Последње вести