Дакић и Ђукановић шампионски

Дакић и Ђукановић шампионски

Звездини првотимци испунили су план зацртан за Првенство Србије до 23 године чији је домаћин ове године био Ниш. Светлана Дакић и Иван Ђукановић блистали су у конкуренцији до 57 односно до 90 килограма освајањем златних медаља. Вицешампионска звања припала су Ивани Павловић ( до 48 кг) и Теодори Траиловић( до 70 кг). Бронзаним медаљама окитили су се Катарина Денић ( до 78 кг) и Светозару Стајковцу усупертешкој категорији.

Светлана Дакић после освајања златне медаље у конкуренцији сениора, доминацију у категорији до 57 килограма потврдила је и међу такмичарима У 23.

-Оправдала сам очекивања, потврдила сам златну медаља, па се надам да ћу добити позив селектора за репрезентацију -истакла је Светлана Дакић.

Да наш клуб има и одличну женску екипу показали су резултати и на овом Првенству Србије до 23 године.

-Имамо одличну екипу коју предводи наша Милица Николић. Постоји могућност да ћемо учествовати и на екипном такмичењу. Спремне смо и имамо велику жељу али видећемо до краја шта ће се десити на том плану.

Да је у одличној форми потврдио, златном медаљом потврдио је и Иван Ђукановић у конкуренцији до 90 килограма.

-Утисци су одлични, имао сам три меча, четврти ми је предао. Спремао сам се за ово, био сам добар и успео да остварим своје жеље и циљеве. Настављам са припремама за Европско првенство, ако ме тренер репрезентације позове, спреман сам. У сваком случају план за ову годину је испуњен истакао је Иван Ђукановић. 

Сличне вести
Последње вести