Црвено бели џудисти на Академији Мајдов

Црвено бели џудисти на Академији Мајдов

За младе Звездине џудисте нема одмора. У склопу припрема за наредну сезону екипа у саставу Дуња Вукићевић, Мина Гачић, Марија Лукић, Дуња Садику, Огњен Дјурисић и Марко Марјановић предвођени Владанамом Гачићем, генералним секретаром ЏК Црвена Звезда, учествоваће на првом тренинг кампу нашег прослављеног репрезентативца и првотимца Црвене звезде, Немање Мајдова и најбољег тренера по избору ЕЏУ, његовог оца и трофејног тренера Љубише Мајдова, који се одржава у Спортској дворани Источно Сарајево, у Републици Српској.

-Ово је прва џудо Академија у нашој организацији. Поносан сам јер ће велики шампиони преносити деци своје знање. Сви који се налазе на постеру наше Академије су моји пријатељи и људи који имају олимпијску, светску или европску медаљу- рекао је Немања Мајдов, трофејни српски џудиста.

Да је списак предавача-тренера заиста импресиван говори и чињеница да ће се на татамију Спортске хале у Источном Сарајевунаћи 16 специјалних гостију а међу њима и њима и олимпијско злато, сребро и бронза из Токија 2021.

-Можда сам касно и неплански одлучио и објавио вест за одржавање Академије, али ме радује да имамо пријављену децу и учеснике из 16 земаља- био је искрен Мајдов.

Тренинзи ће се одвијати у две групе по два тренинга дневно, док се за 6. август припрема и специјални програм.

-У питању је информативни панел који одржавамо 6.августа од 20:30 до 22:00, где ће сви учесници Академије разговарати са нама и проћи ћемо заједно можда најважнији аспект, а то је како и у ком правцу размисљати -истакао је Немања Мајдов, трофејни српски џудиста И првотимац ЏК Црвена Звезда. 

Сличне вести
Последње вести