Црвено бели брусе форму на тренинг кампу у Анталији

Црвено бели брусе форму на тренинг кампу у Анталији

После више него одлична три такмичарска месеца, Звездини првотимци и репрезентативци Србије Надежда Петровић, Марица Перишић, Милица Жабић, Страхиња Бунчић, Немања Мајдов, Бојан Дошен, Андреј Пироло, са тренером Љубишом Мајдовим, шефом стручног штаба Владимиром Јовичићем и спортским директором Николом Николићем, брусе форму на тренинг кампу у Анталији. У одличној атмосфери и конкуренцији више од 450 такмичара који припадају елити џудо спорта, црвено бели се припремају за Светско првенство у Катару.

-Изузетно смо задовољни, јер све иде својим током, баш онако како смо зацртали. После јаког Гран слема на којем су наши такмичари освојили две медаље, Милица Жабић сребро и Бојан Дошен бронзу, што бих посебно похвалио и истакао јер је то до сада његов најбољи резултат у каријери, остали смо на кампу да дорадимо још неке финесе- рекао је Никола Николић.

О досадашњем учинку такмичара Црвене звезде Никола Николић спортски директор нашег Клуба каже:

-Наши такмичари су испунили су све зацртане задатке које су добили стране шефа стручног штаба Владимира Јовичића. Такође могу да будем јако задовољан свим што су урадили овде на кампу у Анталији. Следећа станица за нас је ОТЦ кмап у Мађјарској закључио је Никола Николић.

Сличне вести
Последње вести