Честитка поводом 60. рођендана Маракане

Честитка поводом 60. рођендана Маракане

ФОТО: crvenazvezdafk.comСпортско друштво Црвена звезда упутило је честитку Фудбалском клубу Црвена звезда поводом 60. рођендана Стадиона „Рајко Митић“.


Честитку преносимо у целости:


„Поштована господо – драги пријатељи,


Клубови који чине наше спортско друштво – све селекције сениора, јуниора, кадета и пионира у мушкој и женској селекцији, деле са Вама и свим структурама нашег фудбалског клуба, радост и понос поводом јубилеја нашег стадиона – наше Маракане.

За сваког Звездаша то је било, јесте и остаје место под сунцем, без обзира на време, околности и прилике.


Наш стадион који од 2014. године носи званичан назив по Првој Звездиној Звезди – Рајку Митићу, је од стране угледног „France Football“-a, 2020. године у конкуренцији тридесет стадиона са најбољом атмосфером, уврштен мећу прва четири. За сваког од генерација и генерација Звездаша, на терену и на трибинама, наша Маракана је место љубави, које је временом постало тврђава у којој проналaзимо дубоки смисао постојања и припадности нашој црвено – белој породици.


Не постоји фудбалски клуб у Европи, од оних – великих за које се мислило да су недодириви, па до оних за које се сматрало да су непобедиви, који није осетио дух Маракане – вечне жеље и хтења за победом.


Овај јубилеј има посебно значење и у години, када наша Звезда игра Лигу Шампиона. Дани празника фудбала су пред нама у очекивању Звездиног пролећа на нашој Маракани у новом руху и са новим сјајем.


И зато, радујмо се сутра на пуној Маракани. У Звездиним црвено-белим бојама страсти. Сви окупљени као једна породица, јер Звездаштво значи заједништво. Рођендан за незаборав!


С изразима искрене припадности и поштовања,


Стојан Вујко, председник Скупштине СД Црвена звезда и Зоран Аврамовић, генерални секретар СД Црвена звезда.“

Сличне вести
Последње вести