Бојан Дошен најбољи такмичар Првенства Србије за сениоре

Бојан Дошен најбољи такмичар Првенства Србије за сениоре

Бојан Дошен репрезентативац Србије и капитен Црвене звезде освојио је златну медаљу и наслов најбољег такмичара на Првенству Србије одржаном у Зрењанину. 

Бојан Дошен био је неприкосновен у тежинској категорији до 100 килограма. 

-Заиста сам пресрећан јер сам у овој новој категорији показао квалитет и добио пехар за најбољег такмичара. Ово је не само мој успех већ и успех моје Црвене звезде, читавог тима. Желео бих да се захвалим Ивану Бошњаку и Ивану Тодорову који су ми омогућили одличне услове. Уверен сам да ћу серију добрих резултата наставити и на међународној сцени – рекао је Бојан Дошан члан Џудо клуба Црвена звезда.

Звездин трофејни такмичар није заборавио да поздрави подмладак нашег клуба са којима као тренер  осваја медаље.

-Ово признање је велики подстрек за мене али и за моје мале џудисте које тренирам у нашој секцији у Основној школи Милена Павловић Барили у Вишњичкој бањи. Срећан сам јер сам им прави узор и јер ћемо овога пута на тренингу прославити моју златну медаљу. Деца увек најбоље прате пример учитеља и тренера. Срећан сам јер сам још једном оправдао поверење свих у клубу као и мојих младих џудиста. 

Бојана Дошена после учешћа на Првенству Србије за сениоре очекује наставак учешћа на међународној такмичарској сцени. 

-Златна медаља освојена у Зрењанину је увод у ову годину. Надам се да ћу и у наставку сезоне бити једнако успешан и да ћу опет обрадовати све моје Звездаше истакао је Бојан Дошен. 

Сличне вести
Последње вести