Бојан Дошен на корак од медаље на ГС у Дозелдорфу

Бојан Дошен на корак од медаље на ГС у Дозелдорфу

Бојан Дошен капитен нашег клуба и репрезентативац Србије у категорији до 100 килограма, на Гран Слему у Дизелдорфу био је на корак до медаље. Дошен се из Немачке вратио са пласманом на пето место али и вредним бодовима. 

Одлично је почео Звездин капитен учешће на Гран Слему у Дизелдорфу. Противника из Обале Слоноваче, Кобена Кофи решио је у првом мечу ипоном. Домаћег џудисту Доменика Шоенфелдта победио  је у другом мечу. Ајбек Серикбајев из Казахстана није био непознаница за Дошена у треће дуелу. Ипоном је решио и Казахстанца. Ипак у борби која је одлучивала  о победнику групе Ц, Корејац Гухам Чо нашао је решење за нашег Дошена и заслужено славио. Ипак српска џудока у репасажу наставља и још једном се представља у најбољем светлу. Победом ипоном против  Јевгенијса Бородавка (Литванија). Ипак у мечу за бронзу славио је Зелим Котсојев из Азербејџана. 

- Желим свима да се захвалим на подршци.  У борби за треће место заслужено сам изгубио,  али биће боље на следећем такмичењу. Сад сам показао да могу да добијем свакога и са сваким да се борим рекао је Бојан Дошен. 

Сличне вести
Последње вести