​Бечановић: Иван Тодоров са Звездом превазишао свој сан

​Бечановић: Иван Тодоров са Звездом превазишао свој сан

Драгомир Бечановић некада трофејни репрезентативац СФРЈ и освајач титуле светског шампиона 1989. године и то баш на СП у Београду, посетио је данас Џудо клуб Црвена звезда. Увежаног госта и спортског пријатеља дочекали су Владан Гачић генерални секретар, Никола Николић спортски директор и Владимир Јовичић, шеф стручног штаба.

Најбоља потврда да се добар глас далеко чује доказ је и одушевљење Бечановића свим оним што је видео у црвено белом клубу из Љутице Богдана. Актуелни вицешампиони Европе сада тренирају у потпуно новој џудо хали са две импозантне тренинг сале, теретаном, модерно опремљеним свлачионицама. Тренинг сале опремљене су дигиталним системом за промену ваздуха и грејање, али и свим осталим садржајима који су не само неопходни већ и пружају врхунске услове који су на располагању свих седам дана- током 24 часа Звездиним џудистима свих узраста.

После обиласка нашег клуба, сада већ традиционално, домаћини су застали са уваженим гостом на клупској тераси одакле се пружа диван погледа на наш најлепши стадион „Рајко Митић“ али и Храм Светог Саве.

-Данас сам боравио и био гост џудо клуба Црвена Звезда и видео сам простор који апсолутно припада том клубу, том раду тима на челу са председницима Управног одбора Стојаном Вујком, Скупштине клуба Иваном Бошњаком и Иваном Тодоровим почасним председником Мислим да се визија Ивана Тодорова коју је имао од самог оснивања Џудо клуба Црвена звезда остварила. Сан да Звезда прави међународне резултате тог нивоа превазишао је оно сто је сањано на оснивању Поносам сам на џудо спорт и на своје пријатеље са којима сам заједно читав живот био заједно у једном тиму, једној репрезентацији а која и дан данас на неки начин организује џудо спорт на читавом простору бивше Југославије. Мени је јако драго и овом приликом бих честитао свима на постигнутим резултатима ка и на резултатима које ће у овом простору још да направе рекао је Драгомир Бечановић.

Сличне вести
Последње вести