Бечановић: Честитке Вујку, Бошњаку и Тодорову на свему што чине за џудо спорт

Бечановић: Честитке Вујку, Бошњаку и Тодорову на свему што чине за џудо спорт

Боравак у трофејном клубу у Љутице Богдана, Драгомир Бечановић некада репрезентативац СФРЈ и освајач титуле светског шампиона 1989. године на СП у Београду, искористио је и да поразговара са спортским директором Николом Николићем и нашим првотимцима Дилбаром Салкарбек Кизи, Тевдоре Секниашвилијем и Исламом Шогеновим. 

-Импресивни су резултати које постижу ваши такмичари. Џудо клуб Црвена звезда је број 1 на ранг листи Европске џудо уније а видео сам и резултате Џудо савеза Србије према којим сте заиста неприкосновено на првом месту. Искрене честитке на томе јер на најбољи начин промовишете наш џудо спорт а ваши такмичари то на најбољи начин враћају врхунским резултатима-рекао је Бечановић. 

Бечановић није могао а да не пореди садашњост са оним периодом када се и сам такмичио на струњачи. 

-Волео бих да смо тада ја и други џудисти имали овакву подршку као што је имају Звездини првотимци. Врхунски услови за тренинг, а ускоро добијате и медицински блок у коме ћете имати све услове за опоравак. Све честитке водећим људима Клуба, председнику Управног одбора Стојану Вујку, Скупштине Ивану Бошњаку и Ивану Тодорову почасном председнику на свему што чине за џудо спорт- био је искрен Драгомир Бечановић.

Никола Николић спортски директор нашег клуба поделио је утиске после разговора са некадашњим шампионом планете. 

 -Изузетно пријатно поподне у разговору са Драгомиром Бечановићем а као резиме најбоље би било рећи да су његова искуства за сваког такмичара злата вредна- рекао је Никола Николић, спортски директор ЏК Црвена звезда

Сличне вести
Последње вести