Ања Обрадовић бронзана у Лајбницу

Ања Обрадовић бронзана у Лајбницу

Ања Обрадовић још једном је обрадовала све Звездаше. На Европском јуниорском купу у Лајбницу освојила је бронзано одличје и тиме додала још једну вредну медаљу у богату клупску ризницу у Љутице Богдана. 

-Изузетно смо задовољни јер је Ања остварила стопостотан учинак. После Каунаса и на другом такмичењу за јуниоре, освојила је медаљу што значи да је на сваком такмичењу била успешна рекао је Немања Николић, тренер Ање Обрадовић. 

Ања Николић на Европском јуниорском купу је имала шест мечева. Бразилку Бруну Березу решила је ипоном у првом колу. У другом је савладала је и одличну Холанђанку Нађу Крачен. У трећем Хрватица Катарину Кристо налази решење за Обрадовићеву. У првом меу репасажа Ања је била боља од Аустријанке Пие Крафт а затим и од Украјинке Анастасије Антипине. У мечу за бронзу Ања је била боља од Хрватице Ларе Цвјетко коју је победила на њазари. 

-Треба имати у виду да је Ања јутрос имала и температуру и тако буквално на пола снаге успела је да додје до медаље. После такмичења остаће на кампу а затим нас очекује Првенство Србије за јуниоре и наставак медјународног програма. Жеља нам је да и ове сезоне освојимо и европску и светску јуниорску медаљу рекао је Немана Николић. 

Сличне вести
Последње вести