Андрија Ђуришић : Исцрпљујућа сезона

Андрија Ђуришић : Исцрпљујућа сезона

Зрењанин и џудисти Пролетера домаћини су најјачег домаћег клупског такмичења Суперлиге Србије у џудоу. За наслов најбољег клуба надметаће се џудисти ОЏК Београда -Миле Драгић, Партизана (Београд), нишког Кинезиса, новосадске Славије, Руме, београдске Црвене звезде, Раковице, Жандармерије (Београд), Борца (Нови Сад), Трудбеника (Београд) и Партизана из Кикинде. 

Актуелни шампиони државе, екипа наше Црвене звезде у саставу Страхиња Бунчић Матија Илић Миша Морохоев, Милан Бунчић, Илија Бунчић, Стефан Мајдов, Јован Вулин Милан Николић Немања Мајдов Иван Ђукановић Дмитри Герасименко Бошко Остојић Бојан Дошен Милош Мандић, Милош Мијановић Александар Крсмановић и Божидар Божинић,џудисти бране трофеј.

-Црвена звезда је вољом жреба у C групи са екипама Жандрмерије и Трудбеника. Треба имати у виду да је такмичарска година била изузетно дуга и исцрпљујућа. Желимо да ове сезоне улогу фаворита препустимо другима. Ослабљени улазимо у овогодишњу Суперлигу. Ипак као и увек до сада пружићемо максимум истакао је Андрија Ђуришић, тренер и спортски директор ЏК Црвена звезда.

Екипа из Љутице Богдана ове године на елитном такмичењу у Зрењанину учествоваће и са женском екипом.

На Екипном првенству Србије наша црвено бела екипа у саставу Милица Николић, Ивана Павловић, Јелена Остојић, Емилија Лабовић, Светлана Дакић, Катарина Денић и Теодора Траиловић одмериће снаге са такмичаркама Славије, ОЏК Београда и Борца из Новог Сада.

-Биће то ватрено крштење за девојке. До сада нисмо учествовали на екипним домаћим такмичењима али сада смо спремни. Свесни смо да то неће бити ни мало лак посао, нарочит када се има у виду да су у сваком од ових клубова заиста врхунске такмичарке истакао је Андрија Ђуришић.

Да се подсетимо најбољих момената Суперлиге Србије 2016

хттпс://њњњ.јоутубе.цом/њатцх?в=т6кАрвмбЈИУ

Сличне вести
Последње вести