Андреа Стојадинов бронзана на Светском јуниорском првенству

Андреа Стојадинов бронзана на Светском јуниорском првенству

Наша Андреа Стојадинов наставила је са врхунским резултатима на медјународној спортској сцени. На Светском јуниорском првенству на Бахамима Стојадинов је још једном одушевила и освојила бронзану медаљу.

Према свим очекивањима Андреа Стојадинов је прву противницу одличну Немицу, Машу Балхаус победила ипоном у првом колу ( Стојадинов је у првом колу као носилац била слободна и чекала је победницу меча Аргентинке Лаитон -Балхаус). Ипак Јапанка Сана Јошида је на тренутак помрсила конце српској шампионки. Пораз у четвртфиналу Андреу је одвео у репасаж где је Звездина узданица још једном показала да је најбоља у најпресуднијим тренуцима. Победа прво над Бразилком Лауром Фереира (њазари) а затим и ипон у дуелу са Миеијом Лапуерта из Шпаније донео је Андреи Стојадинов још једном вредно одличје са светске џудо сцене.

Освајање бронзане медаље први је српској шампионки честитао Иван Тодоров председник Џудо савеза Србије и почасни председник Џудо клуба Црвена звезда.

-Искрене честитке Андре. Сви смо веровали у њу нарочито после Европског јуниорског првенства. Рад и квалитет који носи мора се вратити резултатом. Следеће такмичење је одбрана вицешампионске титуле до 23 године истакао је Иван Тодоров. 

Сличне вести
Последње вести